Homepage > Jaarhoroscoop

Jaarhoroscoop 2013

Het jaar 2013 heeft voor iedereen een grote positieve wending, het verschilt alleen wel op gebieden per sterrenbeeld. Wat echt centraal staat in 2013 is het oogsten van de gemaakte investeringen in 2012, dat kan op het gebied van liefde en relatie, financiën, carrière of persoonlijke ontwikkeling. Ben je benieuwd naar jou voorspellingen, bekijk dan snel je horoscoop hieronder. Houdt u maar vast want 2013 wordt heel spannend jaar!

Ram

21 maart t/m 20 april

Het afgelopen jaar hebben zich voor de Ram op verschillende gebieden veranderingen voorgedaan. Al dan niet blijvende gevolgen. Volgens de Ram horoscoop 2013 zet deze lijn zich in het nieuwe jaar niet voort. In 2013 is er meer sprake van een rustig jaar met een aantal waanzinnige hoogtepunten en slechts enkele dalen. Lees verder »

Jaarhoroscoop ram

Stier

21 april t/m 21 mei

De Stier jaarhoroscoop 2013 laat op het gebied van liefde en relaties grote veranderingen zien. De carrière van de Stier zal voorspoedig verlopen en dat heeft natuurlijk weer een positief effect op het financiële gebied. Lees verder »

Jaarhoroscoop stier

Tweelingen

22 mei t/m 21 juni

De Tweelingen jaarhoroscoop 2013 laat hoogtepunten en enkele dalen zien. Het wordt een rumoerig jaar voor de Tweelingen, waarbij de gebeurtenissen zich in rap tempo opvolgen. Lees verder »

Jaarhoroscoop tweelingen

Kreeft

22 juni t/m 21 juli

Op het eerste gezicht laat de Kreeft jaarhoroscoop 2013 positieve wendingen zien, maar zoals altijd is er ook een keerzijde te vinden. Het jaar 2013 is voor de Kreeft het jaar van bezinning, maar ook een jaar, waarin de materiële zaken een grote rol gaan spelen. Lees verder »

Jaarhoroscoop kreeft

Leeuw

22 juli t/m 22 augustus

De jaarhoroscoop Leeuw 2013 is duidelijk. De Leeuw gaat niet met een stap vooruit, maar met meerdere stappen. Eerst is daar eindelijk gewenning aan de nieuwe situatie, die zich aan het einde van het jaar 2012 heeft voorgedaan. Lees verder »

Jaarhoroscoop leeuw

Maagd

23 augustus t/m 23 september

De jaarhoroscoop Maagd 2013 laat meer schommelingen en veranderingen zien dan een jaar eerder. Het evenwicht in het persoonlijke leven omtrent relaties lijkt verstoord te kunnen raken in het voorjaar. Lees verder »

Jaarhoroscoop maagd

Weegschaal

24 september t/m 23 oktober

Het woelige jaar 2012 lijkt in het niets op het komende jaar volgens de Weegschaal jaarhoroscoop 2013. Het leven komt op de verschillende vlakken in rustiger vaarwater terecht. Dat betekent niet, dat er helemaal niets verandert of gebeurt. Lees verder »

Jaarhoroscoop weegschaal

Schorpioen

24 oktober t/m 22 november

Werk, geld en liefde. Dat zijn volgens de Schorpioen jaarhoroscoop 2013 de belangrijkste elementen, waar zich enkele veranderingen in zullen voordoen. De persoonlijke ontwikkeling krijgt in 2013 minder aandacht. Lees verder »

Jaarhoroscoop schorpioen

Boogschutter

23 november t/m 21 december

In 2012 was er sprake van een aantal kleine en groter veranderingen, maar volgens de Boogschutter jaarhoroscoop 2013 is de stabiliteit weer helemaal terug, vergeleken met vorig jaar. Op het gebied van de persoonlijke ontwikkeling heeft de boogschutter zich het afgelopen jaar uitstekend kunnen ontplooien. Lees verder »

Jaarhoroscoop boogschutter

Steenbok

22 december t/m 20 januari

De Steenbok jaarhoroscoop 2013 laat een grote mate van stabiliteit zien. Dat is ook wel prettig, want met de klein en grote tegenslagen van vorig jaar, is er eindelijk wat meer rust. De stabiliteit is terug te zien op het gebied van liefde en relaties in de loopbaan. Lees verder »

Jaarhoroscoop steenbok

Waterman

21 januari t/m 18 februari

De Waterman horoscoop 2013 is verrassend positief op meerdere fronten. Niet alleen wordt een aantal liefdes relaties nieuw leven ingeblazen, ook op financieel gebied komt er een einde aan onzekere tijden, totaal anders dan in 2012. Lees verder »

Jaarhoroscoop waterman

Vissen

19 februari t/m 20 maart

De Vissen jaarhoroscoop 2013 maakt duidelijk dat dit een jaar van bezinning zal worden. Personen met het sterrenbeeld Vissen zullen de blik naar binnen richten, waarbij materiële zaken aan de kant worden geschoven. Lees verder »

Jaarhoroscoop vissen