Homepage > Kreeft

Kreeft horoscoop 2013

Jaarhoroscoop kreeft Op het eerste gezicht laat de Kreeft jaarhoroscoop 2013 positieve wendingen zien, maar zoals altijd is er ook een keerzijde te vinden. Het jaar 2013 is voor de Kreeft het jaar van bezinning, maar ook een jaar, waarin de materiële zaken een grote rol gaan spelen. Deze combinatie moet even op zijn plaats vallen. Als dat eenmaal zover is, dan wordt het jaar vanaf dat moment een aaneenschakeling van positieve elementen op het gebied van liefde, relaties en de carrière.

Liefde en relaties 2013

Bezint eer ge begint is voor een aantal single Kreeften in het jaar 2013 volgens de horoscoop een gezegde, waar naar geluisterd moet worden. Wordt niet verliefd op de eerste de beste, maar wacht de kansen af op liefdesgebied rustig af. De liefdesprins of prinses kan namelijk op onverwachte momenten opduiken. Voor Kreeften met een bestaande liefdesrelatie geldt, dat er wel wat meer spanning in de relatie gebracht mag worden. Verras de ander eens met een spontane actie. Neem de dagelijkse dingen niet voor lief, maar waardeer de liefde. Relaties met vrienden en familie zetten zich op eenzelfde wijze voort zonder noemenswaardige gebeurtenissen.

Financiën 2013

Met de financiën zal het in het jaar 2013 volgens de jaarhoroscoop Kreeft wel goed zitten. Mocht er nog een achterstand in betaling zijn, dan wordt deze al in het vroege voorjaar weggewerkt. Spaarzaam zijn is wel het advies, want daardoor bouwt zich langzaam maar zeker een extra spaarcentje op. Daar kunnen vervolgens weer leuke dingen mee worden gedaan en onvoorziene uitgaven mee worden opgevangen. Bij enkele Kreeften zal er meer inkomen komen. Een vast hoger inkomen, wat mede ingegeven wordt door veranderingen in de carrièreplannen.

Carrière 2013

Net als in 2012 zal de carrière van de Kreeft zich in 2013 verder ontwikkelen. Wie al een promotie heeft gemaakt moet niet raar opkijken, dat er zich zo maar weer hele andere kansen kunnen aandienen. Denk er wel goed over na, want het maken van een keuze voor die andere wending, zal ook invloed hebben op het persoonlijke vlak. Voor werkzoekende Kreeften is er goed nieuws. Na een aantal losse baantjes, ligt er meer vastigheid in het verschiet na het voorjaar.

Persoonlijke ontwikkeling 2013

Bezinning is voor de Kreeft volgens de jaarhoroscoop 2013 duidelijk aanwezig. Nadenken over het leven, waarbij het verstandig is om het verleden te accepteren en de blik op de toekomst gericht te houden. Ook stilstaan bij het moment en bewust genieten van de geluksmomenten zal bijdragen aan een verdere persoonlijke ontwikkeling van de Kreeft.

Wat vind je van jouw horoscoop?
Uitgebreide horoscoop 2014