Homepage > Leeuw

Leeuw horoscoop 2013

Jaarhoroscoop leeuw De jaarhoroscoop Leeuw 2013 is duidelijk. De Leeuw gaat niet met een stap vooruit, maar met meerdere stappen. Eerst is daar eindelijk gewenning aan de nieuwe situatie, die zich aan het einde van het jaar 2012 heeft voorgedaan. Het nieuwe jaar begint dus al goed en zal waarschijnlijker nog beter eindigen. De horoscoop 2013 heeft voor de Leeuw namelijk heel wat in petto en dat op meerdere fronten. Alleen met betrekking tot de persoonlijke ontwikkeling zal er zelf de nodige energie aan besteed moeten worden om een groei door te maken.

Liefde en relaties 2013

Een prille liefde komt voorzichtig om de hoek kijken bij de Leeuw. Of daar in de toekomst een langdurige relatie uit voort zal groeien, hangt dit keer echt van de Leeuw zelf af. Dat kan in elk geval opgemaakt worden uit de Leeuw horoscoop 2013. Voor stelletjes geldt, dat het jaar 2013 het jaar is om de wensen richting de toekomst uit te spreken. Dat gaat om praktische zaken, zoals samen een huis kopen, maar ook om emotionele zaken, zoals het gezinnetje uitbreiden. De alleenstaande oudere Leeuw zal er alles aan doen om het sociale netwerk wat verder uit te bouwen om zo meer plezier uit het leven te halen.

Financiën 2013

De Leeuw heeft de financiële zaakjes prima op orde. Of lijkt dat maar zo? De jaarhoroscoop 2013 laat voor de Leeuw hier een spanningsveld zien. Laat de financiële balans aan de positieve kant doorslaan door de administratie netjes bij te houden en elke maand wat geld apart te zetten. Een financiële meevaller ligt in het verschiet, maar wel pas aan het einde van het jaar. Verder zal het maandelijkse inkomen stabiel blijven. Door extra te bezuinigen op onnodige zaken kan de Leeuw wel wat meer ruimte creëren.

Carrière 2013

Welke richting gaat de carrière op? Volgens de jaarhoroscoop Leeuw 2013 kan het alle kanten op. Bepaal de keuze van de studie niet alleen met het verstand, maar volg het hart. Dat zal tot in verre toekomst goed uitpakken. De Leeuw met een baan hoeft niet bang te zijn deze te verliezen. Tenzij er zelf voor een carrièreswitch wordt gekozen, wat een positieve verandering teweeg kan brengen.

Persoonlijke ontwikkeling 2013

Volgens de jaarhoroscoop 2013 staat de Leeuw een beetje stil met betrekking tot de persoonlijke ontwikkeling. Dat gaat ook niet vanzelf, maar daar moet energie ingestoken worden. Door regelmatig even stil te staan bij de positie in het leven en de houding ten opzichte van anderen. De Leeuw kan andere goed adviseren, maar zal dat in 2013 ook eens op zichzelf moeten toepassen.

Wat vind je van jouw horoscoop?
Uitgebreide horoscoop 2014