Homepage > Maagd

Maagd horoscoop 2013

Jaarhoroscoop maagdDe jaarhoroscoop Maagd 2013 laat meer schommelingen en veranderingen zien dan een jaar eerder. Het evenwicht in het persoonlijke leven lijkt verstoord te kunnen raken in het voorjaar. Maar als daar alert op gereageerd wordt, kan dat weer worden opgelost. Op het gebied van liefde en relaties doen zich enkele heftige veranderingen voor, die de toekomst kunnen beïnvloeden. Met de financiën zal het volgens de Maagd horoscoop 2013 weer eens beter gaan en de persoonlijke ontwikkeling laat ook positieve veranderingen zien.

Liefde en relaties 2013

Op het gebied van de liefde kan volgens de Maagd jaarhoroscoop 2013 wel eens een flinke verandering optreden. Het verbreken van een langdurige relatie kan tot de mogelijkheden behoren. De horoscoop is er duidelijk over. Mocht dat niet op liefdesgebied gebeuren, dan zeker in verhouding tot de vriendenkring of een familielid. Dat betekent niet het einde van de wereld, maar kan wel een verdrietige periode opleveren. Aan de andere kant biedt een eventuele breuk ook weer kansen voor de toekomst. De single Maagd mag zich verheugen op een wervelende verliefdheid, die weer lijkt te verdwijnen, maar toch een blijvertje lijkt te worden.

Financiën 2013

De zuinige Maagd kan volgens de horoscoop in 2013 eindelijk eens opgelucht ademhalen. Alle financiële rompslomp is achter de rug en er dient zich zelfs een grote meevaller aan. Dat kan een geldbedrag ineens zijn uit een onverwachte hoek, maar ook gaan om blijvende verhoogde inkomsten. Denk daarbij aan een hoger inkomen uit werk of uit producten, die vanuit creativiteit gemaakt zijn, maar echt geld waard blijken te zijn. Dat het financieel in 2013 voor de wind gaat, is echter nog geen reden om het geld met bakken uit te geven. Maar dat zal de Maagd ook niet snel doen.

Carrière 2013

Een tijdelijke baan wordt omgezet in een vaste baan. Of vanuit werkloosheid wordt een baan gevonden. Dat laat de Maagd jaarhoroscoop in ieder geval zien. Voor de Maagd met een vaste baan geldt dat er kansen kunnen worden benut om hoger op te komen. Weeg de voordelen en nadelen zorgvuldig tegen elkaar af, want hogerop komen betekent niet per definitie ook gelukkiger te worden in het werk. Wie het goed heeft moet dus twee keer nadenken voor een besluit te nemen.

Persoonlijke ontwikkeling 2013

De Maagd horoscoop 2013 laat veranderingen zien in de persoonlijke ontwikkeling. Nadenken vormt een vast onderdeel van het denkpatroon van de Maagd. Dat zal op zich niet veranderen, maar wel de wijze van denken. Het denken wordt namelijk in een breder perspectief gezet en dat levert zo maar onverwachte oplossingen voor persoonlijke problemen op.

Wat vind je van jouw horoscoop?
Uitgebreide horoscoop 2014