Homepage > Stier

Stier horoscoop 2013

Jaarhoroscoop stier De Stier jaarhoroscoop 2013 laat op het gebied van liefde en relaties grote veranderingen zien. De carrière van de Stier zal voorspoedig verlopen en dat heeft natuurlijk weer een positief effect op het financiële gebied. Ook voor persoonlijke ontwikkeling is er na een hectisch jaar weer eindelijk de ruimte. De blik naar binnen richten lijkt volgens de Stier horoscoop 2013 de beste manier om het gevoel van rust te ervaren. Stabiliteit op het ene vlak, vooruitgang op een ander gebied en grote veranderingen in de liefde maakt 2013 tot een afwisselend jaar voor Stieren.

Liefde en relaties 2013

Na een redelijk heftig jaar op liefdesgebied, waarbij niet alles soepel verliep, laat de jaarhoroscoop 2013 grote veranderingen zien. Positieve veranderingen, want waar voor de ene Stier de liefde met een huwelijk wordt bekroond, zal er bij de andere Stier uitbreiding van het gezin komen. Voor singles geldt, dat 2013 de liefde van het leven wel eens kon brengen. Zelfs voor degene, die niet bewust op zoek, zullen de liefdesklokken gaan luiden. De familiebanden mogen overigens in 2013 wel wat strakker worden aangehaald, want daar wordt zeker prijs op gesteld. Ook de vriendenkring vereist de nodige aandacht. Zeker ook, omdat er zich in het leven van bepaalde personen uit je vriendenkring problemen kunnen voordoen.

Financiën 2013

De veranderingen in de financiën worden volgens de horoscoop 2013 voor de Stier vooral veroorzaakt door een voorspoedige carrière. Een stijging van het inkomen mag dan ook verwacht worden. Voor de rest is het een kwestie van netjes op tijd de rekeningen betalen en geld, dat aan het einde van de maand overblijft, storten op de spaarrekening. Het wordt geen jaar om financieel grote risico's te nemen, maar door elke maand te sparen, kan er toch een groot bedrag op de bankrekening staan aan het einde van het jaar.

Carrière 2013

De jaarhoroscoop Stier voor 2013 is positief over de ontwikkelingen in de carrière. Zelfs als er geen sprake is van een verandering van baan of functie, zal het loon omhoog worden bijgesteld. Dat kan natuurlijk alles te maken hebben met de prestatiedrang, waar de Stier altijd mee bezig is. Voor enkelen ligt er een verandering van werkgever in het verschiet. De kans is groot, dat daar automatisch een verhuizing aan gekoppeld is.

Persoonlijke ontwikkeling 2013

Stieren moeten in 2013 tot zichzelf zien te komen. Rust vinden is in dit jaar op het persoonlijke vlak belangrijk. De Stier kan dat bereiken door meer tijd voor zichzelf te nemen. Dat is juist belangrijk als de agenda overvol is. Richt de blik op jezelf en neem ook de tijd om wat aan beweging te doen. Dat voorkomt niet alleen eventueel overgewicht, maar zorgt ook voor een goed gevoel.

Wat vind je van jouw horoscoop?
Uitgebreide horoscoop 2014