Homepage > Tweelingen

Tweelingen horoscoop 2013

Jaarhoroscoop tweelingen De Tweelingen jaarhoroscoop 2013 laat hoogtepunten en enkele dalen zien. Het wordt een rumoerig jaar voor de Tweelingen, waarbij de gebeurtenissen zich in rap tempo opvolgen. De diepe dalen doen zich eerder voor op het materiële vlak en de hoogtepunten zijn zowel in de liefde als in de carrière aanwezig. Voor de Tweelingen zal 2013 in elk geval een afwisselend jaar worden, waarbij de hoogtepunten gelukkig zwaarder zullen wegen dan de dieptepunten. Aan persoonlijke ontwikkeling mag overigens volgens de Tweelingen horoscoop wel wat meer aandacht worden besteed. De oppervlakkigheid moet maar eens plaats maken voor meer diepgang.

Liefde en relaties 2013

Hoogtepunten in de liefde beleef je in 2013 volgens de jaarhoroscoop Tweelingen vooral in de lente en zomer. Het is eerder een aaneenschakeling van hoogtepunten, waarbij je relatie helemaal tot bloei komt. Singles hebben een grote kans om met vlinders in de buik rond te lopen, want er komt een toekomstige levenspartner voorbij. Relaties met vrienden familie kunnen onder druk komen te staan, want de aandacht komt onverdeeld aan de partner toe. Maak samen of alleen ook eens tijd vrij voor vrienden en familie. Een regelmatige afspraak houdt alle partijen meer dan tevreden en levert ook nog eens persoonlijk geluk op.

Financiën 2013

Op het gebied van financiën lijkt alles goed te gaan, maar er zijn Tweelingen, die volgens de jaarhoroscoop te veel risico nemen. Daar kan zich dan ook een dieptepunt voordoen. Wees niet te vrijgevig en vermijd risico's op het financiële vlak om te voorkomen zelf diep in de financiële problemen te komen. Een onverwachte grote uitgave ligt in het najaar op de loer. Spaar dus geld om de uitgave zonder problemen te kunnen betalen.

Carrière 2013

De balans tussen werk en privéleven wordt volgens de Tweelingen horoscoop 2013 eindelijk hersteld. Te veel werken en te weinig aandacht voor thuis heeft al vaker tot problemen geleid in het verleden. In 2013 zal dat soepeler verlopen. Verder zullen zich op het gebied van de loopbaan weinig noemenswaardige veranderingen voordoen. Een mogelijk verlies van een baan kan bijtijds gesignaleerd worden, zodat daar prima door de Tweelingen op geanticipeerd kan worden. Blijf dus oren en ogen goed open houden.

Persoonlijke ontwikkeling 2013

De Tweelingen horoscoop voor het jaar 2013 laat zien, dat er eindelijk wat meer ruimte komt voor diepgang. De oppervlakkigheid van de Tweelingen is in principe altijd aanwezig, maar wie werkelijk de tijd voor zichzelf neemt, kan wel eens tot diepe inzichten komen. Ga bijvoorbeeld mediteren of aan yoga doen en stop niet na een aantal keren. Wie doorzet zal beloond worden met rust in zichzelf.

Wat vind je van jouw horoscoop?
Uitgebreide horoscoop 2014