Homepage > Weegschaal

Weegschaal horoscoop 2013

Jaarhoroscoop weegschaal Het woelige jaar 2012 lijkt in het niets op het komende jaar volgens de Weegschaal jaarhoroscoop 2013. Het leven komt op de verschillende vlakken in rustiger vaarwater terecht. Dat betekent niet, dat er helemaal niets verandert of gebeurt. Integendeel, maar de ontwikkelingen hebben een positief karakter en dat zorgt voor meer stabiliteit. Liefde en romantiek vieren hoogtij in 2013 en daar kan de Weegschaal zich helemaal in vinden en in uitleven. Bovendien zal de persoonlijke ontwikkeling hierdoor in de zomer in een stroomversnelling raken.

Liefde en relaties 2013

Vlinders in de buik of een diep gevoel van houden van zijn de belangrijkste aspecten van het liefdesleven volgens de Weegschaal horoscoop 2013. Het bruist op liefdesgebied al vanaf het begin van het nieuwe jaar. Dat zet zich het hele jaar door, zodat er op het gebied van de liefde van een topjaar gesproken kan worden. Voor single Weegschalen geldt dat de eerste kriebels zich in het voorjaar zullen voordoen. Geniet ervan en van elkaar. De aandacht voor elkaar leidt wel af van relaties met vrienden en familie. Dus daar moet wel rekening mee gehouden worden om deze relaties niet te laten verzanden.

Financiën 2013

De financiën zijn op orde volgens de Weegschaal horoscoop 2013, maar blijft dat ook de rest van het jaar zo? Wel als de Weegschaal geen gekke dingen gaat doen. Dat kan namelijk zo maar worden ingegeven door de roes van de liefde. In de maand mei wacht een financiële meevaller. Of dat nu vakantiegeld is of uit een andere onverwachte hoek komt. De Weegschaal zelf lijkt vrijgevig te zijn, maar pas op met het lenen van geld aan kennis, want dat kan wel eens tot problemen leiden.

Carrière 2013

De Weegschaal horoscoop 2013 laat zien dat een wijziging in de loopbaan een gunstige invloed zal hebben op de balans tussen werk en privéleven. Maak van de mogelijkheid gebruik om een aantal minder uren per week te werken als de financiële situatie dat toelaat. Het kan ook goed zijn om die drukke baan in te ruilen voor een functie met minder verantwoordelijkheid. Maar wie zich goed voelt in de huidige baan kan daar gewoon mee doorgaan.

Persoonlijke ontwikkeling 2013

De geweldige belevenissen op liefdesgebied hebben ook een gunstige invloed op de persoonlijke ontwikkeling. Een dieper inzicht in zichzelf en de partner brengt beide personen nog dichter bij elkaar. De intuïtie zal verder worden aangesproken volgens de horoscoop in 2013. De Weegschaal zal naar zichzelf leren luisteren en het gevoel de voorkeur geven boven het verstand.

Wat vind je van jouw horoscoop?
Uitgebreide horoscoop 2014